Bun venit :) un zambet va fi mereu cel mai bun prieten al tau...in orice moment!asa ca zambeste :) viata e frumoasa!daca vrei...
RSS

marți, 1 decembrie 2009

Aniversarile...aduc multe zambete :)

La multi ani!!!
Putine sunt persoanele carora nu le place sa auda aceste cuvinte...in general la auzirea acestora un zambet se naste pe fata noastra, gandul ne zboara, imaginatia deja a ajuns atat de departe incat nici nu o mai putem zari :)...totul parca capata alte intelesuri...e ziua mea, e ziua noastra, e ziua care ne aduce un an nou...oricare ar fi motivul acestor cuvinte,ziua aceasta va fi minunata pentru ca ea repezinta ceva pentru tine.

:) la multi ani buni! asa parca arata mai bine viitorul,nu?
E interesant cum pentru unele femei o aniversare e ceva rau, asta datorita faptului ca au imbatranit cu un an, au impresia ca odata cu trecerea anilor ele devin mai ridate, batrane, urate insa uita ceea ce conteaza cu adevarat, uita sa vada partea plina a paharului si o vad doar pe cea goala...anii care au trecut si-au lasat amprenta asupra lor, au adus intelepciune, cunoastere, multa experienta, si in acelasi timp in anul ce a trecut s-au acumulat o multime de amintiri de nepretuit.
Sunt genul de om care incearca sa aprecieze tot ceea ce il inconjoara, de la cele mai mici detalii pana la cele care se vad si din turnul cel mai inalt in care am fost vreodata :) cred ca acesta a fost turnul capelei de la Vatican, insa imi doresc sa ajung la Paris :) Turnul Eiffel, insa cred ca de acolo de sus voi avea impresia ca vad totul dar de fapt asa sa fie?
Deci dupa cum spuneam, pentru mine aniversarile sunt deosebite, iti ofera prilejul de a avea langa tine persoanele dragi tie, primesti cele mai calde urari, in ziua respectiva toata lumea iti face pe plac, primesti multe multe cadouri, multi pupici, ce poate sa nu iti placa la o astfel de zi?! :)

Floricelele :)


Sampania :) mai ales daca este o aniversare in doi :)


Tortuletul :)


Si prietenii alaturi de tine :)...asta e ceea ce conteaza!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu