Bun venit :) un zambet va fi mereu cel mai bun prieten al tau...in orice moment!asa ca zambeste :) viata e frumoasa!daca vrei...
RSS

miercuri, 9 februarie 2011

Lectie de viata

Azi e mai usor ca ieri, mai usor ca ziua dinaitea celei de-a treia interventie medicala sau mai usor ca saptamanile trecute. Azi cand totul aproape a trecut pare mult mai usor. De fiecare data cand avem o problema avem tendinta de a o hiperboliza, da a crede ca e mult mai mult decat putem duce. Insa ne inselam. Putem continua mult dupa ce zicem "nu mai pot".

Inca o data am primit o adevarata lectie de viata.
Am petrecut 2 saptamani si jumatate intre halatele albe si peretii inchisi care parca ma sufocau. Insa am intalnit oameni de milioane. Atata putere si dorinta cata am vazut acolo m-au facut sa ma simt mica.

Prima Doamna :) m-a invatat ca poti trece peste orice daca ai barbatul iubit langa tine. E cel care te tine de mana cand crezi ca totul e pierdut, care iti aduce in fiecare dimineata suc de grapefruit cu miere si portocale si care uita sa se mai gandeasca si la el din dorinta de a fi bine persoana iubita. M-a invatat ca viata trebuie luata cu calm. Oamenii sunt rai dar nu avem noi puterea de a schimba asta. In viata ei ne fac mult rau dar nu are rost sa ne chinuim si sa ne consumam prea mult, e Cineva acolo sus care vede tot. Dar asta nu inseamna ca daca acestia ne tot baga bete in roate noi nu trebuie sa ne dam silinta sa obtinem ce ne dorim.
Iubire si mult calm, asta a fost prima lectie.

Mai apoi a urmat Buni :) cea vesnic tanara. Mi-a povestit viata ei si nu m-a lasat sa fiu coplesita de situatie. Ascultand am crescut. As vrea sa am si eu parte de o viata lunga alaturi de oamenii dragi. Lunga si sanatoasa. Pentru Buni era prima operatie din viata ei. Ea mi-a confirmat ca zambetele sunt tot ceea ce avem nevoie.

Daca as putea as da sanatate tuturor. Pretuieste atat de mult, si doar cei care sufera realizeaza asta. E adevarata zicala ca toata viata omul lucreaza ca sa castige bani si uita sa mai aiba grija de el, pentru ca mai apoi la batranete sa incerce sa isi cumpere sanatatea. Pacat ca sanatatea odata pierduta nu mai poate fi recuperata.

Asa ca sfatul meu este sa luptati pentru visele voastre dar intre timp preocupativa si de sanatate care e pe primul loc. Fara ea nu va puteti bucura de tot ceea ce obtineti de-a lungul timpului.

Aceasta este modalitatea mea de a ma incuraja, recitind aceste randuri. Consider ca eu sunt cea mai buna prietena a mea, daca eu nu ma pot ridica pe mine, eu care ma cunosc cel mai bine, atunci cine o va face?!