Bun venit :) un zambet va fi mereu cel mai bun prieten al tau...in orice moment!asa ca zambeste :) viata e frumoasa!daca vrei...
RSS

duminică, 16 ianuarie 2011

Putere

Va zambesc din suflet :) poate pentru a ma incuraja si pe mine. Maine voi avea o noua incercare, dar stiu sigur ca voi trece cu bine si peste saptamana ce vine. In viata e nevoie sa ni se intample atat lucruri bune cat si rele pentru a constientiza si pentru a lupta pentru ce ne dorim. Poate ca nimic din ce va urma nu depinde de mine, insa stiu ca forta si optimismul ma vor ajuta sa ma fac bine mult mai repede.

Stiti :) cand vreau sa zambesc insa situatia nu e atat de favorabila, am doua solutii. Fie sa imi amintesc cele mai frumoase momente din trecut, fie sa imi fac planuri pentru viitor. In felul acesta nu ma las cuprinsa de tristete. Iar acum prefer sa imi fac vise pentru lunile ce vor urma. Am de pregatit o nunta frumoasa :). Cu multe flori. Vie. Calda. Cu zambete colorate. Si cu multe stelute pe cerul nostru.

Cand va e greu incercati sa multumiti lumii din jur pentru ca exista pentru a va sprijini. Iubitii mult, asa cum si eu o fac. Apreciatii. Si incercati sa fiti tari pentru ei.

Multumesc!

joi, 13 ianuarie 2011

Incredere

Mi-e dor sa ofer o cana de optimism si sa fiu mereu un zambet.
Azi vreau sa fiu din nou eu, cea dintotdeauna.
Azi am visat mult si vreau sa imi mentin starea cat mai mult timp.
Am visat si am prins putere.
Puterea de a reusi orice imi doresc.
Si vreau sa ofer multa dragoste.
Sa invat sa ofer si mai multa dragoste decat am facut pana acum.
:D sa incalzesc obrajii oamenilor din jur cu un pupic fierbinte.
Azi vreau sa dansez :) ca si cum nu m-ar vedea nimeni, sa cant ca si cum lumea ar fi roz, sa nu mai ascult cat de rau ne merge aici in Romania si sa cred in schimbare.
Aici sau in alta parte stiu ca pana la urma va fi bine, pentru ca am ceea ce mi-am dorit mereu. Restul va veni de la sine :)