Bun venit :) un zambet va fi mereu cel mai bun prieten al tau...in orice moment!asa ca zambeste :) viata e frumoasa!daca vrei...
RSS

joi, 25 martie 2010

...suficiente pentru toată lumea!




Bună zâmbăreţilor!

Cine mă cunoaşte ştie că aceasta era semnatura mea din facultate, oricine avea " norocul " să stea lângă mine la cursuri sau seminarii se trezea cu o Minnie Mouse desenată în colţul din dreapta sus. Unii chiar mă rugau să le fac şi lor o făţucă zâmbăreaţă, poate aşa le îndulceam şi lor ziua, ba chiar şi sesiunea câteodată.

Frumoase amintiri!

Dar şi acum am rămas la fel!

Când sunt stresată din diferite motive şi mă pierd în gânduri. De fiecare dată mă trezesc desenând " un zâmbet " şi instantaneu apare şi pe chipul meu. M-a ajutat mereu şi la fel şi acum mă ajută. Şi ce mă distra mereu era că tot timpul când mă vedea cineva desenând, spunea :
" vai tu fetiţo dar din ce motiv eşti aşa fericită? "
dar să nu credeţi că tot timpul eram ca şi " zâmbeţelul " pe care îl desenam.

Oricum nu e bine ca oamenii să ştie mereu ce ai tu în sufleţel mai ales când ei au nevoie de zâmbeţul tău, aşa că eu aveam un zâmbet pentru fiecare " în colţul din dreapta sus, lângă dată :P "


PS: Acestea au fost realizate într-o sesiune încărcată emoţional! :P

joi, 18 martie 2010

One size...one perfect smile


Iar zâmbetul are o singură mărime, universală care se potriveşte tuturor.
Deci putem ajunge cu toţii perfecţi atunci când zâmbim, nu pare un lucru atât de complicat, dar uneori e greu să punem în practică ceea ce în cuvinte desenăm atât de uşor!

Ce înseamnă zâmbet perfect?

@-->-- dacă cauţi pe google zâmbet perfect :) găseşti multe multe sfaturi medicale despre cum să ai dinţii cât mai sănătoşi, albi, curaţi, ce excerciţii să faci pentru a avea o gură frumoasă :P

@-->-- " Doctorul Tariq Idris poate obţine un zâmbet perfect fără a folosi injecţii sau perforarea dinţilor, ci doar seria numerică, alături de nanotehnologie, lasere şi software. „Analizam fotografii ale unor clienţi care zâmbeau şi comparam proporţiile dinţilor, gingiilor şi liniei zâmbetului. Mi-am dat seama că prin folosirea seriei Fibonacci puteam găsi un model de perfecţiune", a spus Idris. El a identificat acele părţi din zâmbet care nu corespundeau „divinei proporţii", pentru a-şi da seama cum să dea o altă formă dinţilor şi gingiilor.
Pentru a-şi perfecţiona tehnica, doctorul a trebuit să apeleze la cele mai noi tehnologii. El a descoperit un nou sistem de îmbinare şi un chit al cărui aspect nu se deosebeşte de cel al unui dinte. Seria Fibonacci a fost creată în 1202 de matematicianul italian Leonardo Fibonacci, reprezentând o secvenţă de numere în care fiecare număr se obţine din suma precedentelor două din şir. Formula a jucat un rol cheie şi în romanul „Codul lui Da Vinci", de Dan Brown."

@-->-- zâmbetul perfect e cel care vine din inimă, este zâmbetul de fericire, zâmbetul unui om îndrăgostit, zâmbetul tatălui sau al mamei la vederea copiilor, zâmbetul bunicului şi al bunicii, zâmbetul tău sau al tău sau al tău...zâmbetul nostru când suntem fericiţi :)

@-->-- al meu e perfect atunci când te privesc " pe tine " :)

luni, 1 martie 2010

Tana nana nanananaaaaa!!!

Cu o primă piesă plină de zâmbete :)
Un început jucăuş şi plin de culoare.
Şi o plimbare de 6 km.



Tot cu zâmbete continua...

" so it's not gonna be easy
it's going to be really hard
we're gonna have to work at this everyday,
but i want to do that because
I WANT YOU
i want all of you
everyday, forever...
you and me, everday! "

La mulţi ani!
Bun venit primăvară!